BEAUTY CLUSTER BARCELONA

Constituït al 2014 el Beauty Cluster Barcelona és una associació clúster integrada per 125 empreses que, aglutinant a tota la cadena de valor del sector de la bellesa, treballa per generar noves oportunitats de negoci per als seus socis, facilitar els seus processos d'internacionalització, incrementar la competitivitat de les empreses adherides, i transmetre una visió transformadora i consolidada del mercat.

Gerent
Iván Borrego

Email
manager@beautyclusterbarcelona.com

Sector
Beauty & Health

Eixos de treball
Integritat – Dinamisme – Competitivitat

Projectes

Mostra de 3 projectes de referencia del cluster

HAIR EXPOSOME: Creació del concepte Hair Exposome que analitza els factors dels trastorn del cabell. El concepte podrà influir en la investigació i el desenvolupament de productes i instruiments de la cura capi.lar.

BEAUTY BUSINESS SCHOOL: La Beauty Business School (BBS) neix amb l’objectiu de  crear programes formatius de direcció i desenvolupament de la competitivitat empresarial per a àrees específiques de tots els segments del sector de la bellesa. Impulsada pel Beauty Cluster Barcelona, és la primera entitat formativa en gestió plenament enfocada cap a aquesta indústria.

MISSIONS EMPRESARIALS: missions exclusives per empreses  del sector de la bellesa i afins amb l’objectiu de fer benchmarking, facilitar oportunitats d’entrada a mercats d’interès, cercar partners estratègics i generar opotunitats de negoci.

Related Projects