BEAUTY CLUSTER BARCELONA

Constituït al 2014 el Beauty Cluster Barcelona és una associació clúster integrada per 200 empreses que, aglutinant a tota la cadena de valor del sector de la bellesa, treballa per generar noves oportunitats de negoci per als seus socis, facilitar els seus processos d'innovació i internacionalització, incrementar la competitivitat de les empreses adherides.

Gerent
Iván Borrego

Email
manager@beautyclusterbarcelona.com

Sector
Beauty & Health

Eixos de treball
Innovació – Internacionalització – Networking – Formació

Projectes

Mostra de 3 projectes de referencia del cluster

El BCB dispone del único marketplace B2B del sector de la belleza. En 2020, al lanzamiento, ya había más de 200 empresas registradas y 350 profesionales.

BEAUTY BUSINESS SCHOOL: La Beauty Business School (BBS) neix amb l’objectiu de  crear programes formatius de direcció i desenvolupament de la competitivitat empresarial per a àrees específiques de tots els segments del sector de la bellesa. Impulsada pel Beauty Cluster Barcelona, és la primera entitat formativa en gestió plenament enfocada cap a aquesta indústria.

MISSIONS EMPRESARIALS: missions exclusives per empreses  del sector de la bellesa i afins amb l’objectiu de fer benchmarking, facilitar oportunitats d’entrada a mercats d’interès, cercar partners estratègics i generar opotunitats de negoci.

Related Projects