CEEC

El Clúster de l'Energia Eficient de Catalunya (CEEC) és un ens que, a través de la col·laboració entre les empreses i les entitats associades procedents d’àmbits com el tecnològic, de recerca, institucional, regulador, industrial, informatiu i de negoci, té per finalitat impulsar l'àmbit de l'energia eficient.

El CEEC es constitueix com a agrupació empresarial sense ànim de lucre que agrupa organitzacions que, dins de les seves activitats, ofereixin, promocionin o desenvolupin productes o serveis relacionats amb l'eficiència energètica en els camps dels edificis, la mobilitat, els serveis públics, la indústria i la formació.

A diferència de les associacions o agrupacions sectorials, el nexe comú del CEEC no és el tipus de producte que es fabrica ni el fet de compartir el mateix mercat, sinó la voluntat dels integrants d'accedir a uns objectius comuns d'increment de valor del producte o servei gràcies a l'augment de l’energia eficient i l'aprofitament de les noves oportunitats de negoci generades a partir d’aquesta aposta.

Gerent
Francesc Ribera

Email
fribera@clusterenergia.cat

Sector
Energia

Eixos de treball

Desenvolupament de nous paquets o solucions integrats d’alta energia eficient a, competitius en el mercat internacional

Identificació de complementarietats entre les empreses i foment de projectes de col·laboració

Foment de l’intercanvi de coneixements per a l’aplicació d’innovacions i nous desenvolupaments

Potenciació de l’accés als ajuts públics a les inversions en R+D+i

Foment de l’intercanvi d’experiències empresarials i professionals entre els associats

Promoció de la participació dels associats en el mercat de l’energia eficient mitjançant la informació sobre licitacions, contractes comercials, etc.

Difusió i promoció de les capacitats, productes o serveis en energia eficient oferts pels associats (cursos formatius, participació en fires, convencions, campanyes promocionals, etc.)

Foment i participació en cursos de formació per a professionals

Related Projects